Välkommen att söka efter evenemanget Du vill se.

BiljettGuiden.com guidar Dig till alla de stora evenemangen runt om i hela Sverige.De 25 senast inlagda evenemangen!
Datum: 2023-11-25
Tid: 17:00-00:00
Ort: DJURHAMN
Plats: Djurönäset

DJURHAMN

I en mysig skärgårdsmiljö dukas Djurönäsets klassiska julbord upp. Vad får man inte missa? Sillen, laxen, köttbullarna eller dessertbordet? Vilken tur att man inte behöver välja. Det kommer att dukas upp traditionella delikatesser och nya rätter. Stämningsfullt och ombonat, varmt och välkomnande. Och väldigt gott! Julbordet serveras i Matsalen eller Banketten.

Kvällen börjar med glöggmingel kl 17:00, så får du tillgång till julbordet 17:45.Arrangör: Djurönäset

Datum: 2023-11-24
Tid: 18:15-00:00
Ort: DJURHAMN
Plats: Djurönäset

Julbord och show med Remember

I en mysig skärgårdsmiljö dukas Djurönäsets klassiska julbord upp. Vad får man inte missa? Sillen, laxen, köttbullarna eller dessertbordet? Vilken tur att man inte behöver välja. Det kommer att dukas upp traditionella delikatesser och nya rätter. Stämningsfullt och ombonat, varmt och välkomnande. Och väldigt gott! Julbordet serveras i Matsalen eller Banketten.

Gruppen Remember är tillbaka och underhåller hos oss på Djurönäset med julshowen ?A Christmas to remember?. Anna-Klara, Lena, Kristian och Mikael bjuder på en kväll att minnas.

När dessa fyra artister tar ton reser sig håren och vi utlovar en kväll från rys till fys på dansgolvet. Ni kommer att få en afton i nostalgins tecken med allt från 80-talets pampiga hits till jazziga julklassiker samtidigt som ni avnjuter vår fantastiska julbuffé. Efter showen tar en DJ vid så att ni kan dansa natten lång!

Kvällen inleds med glöggmingel 18:15, så får du tillgång till julbordet kl 19:00.


För att du ska få en så bra upplevelse hos oss som möjligt har vi till kvällens middag tagit fram vinpaket som passar till just den menyn vi serverar, och går att boka i förväg. Kontakta oss för att få hjälp. Självklart finns även alkoholfria alternativ.


Välkommen!

Insläppstid: 18:15
Spellängd: 2 timmar och 30 minuter

Arrangör: Djurönäset

Datum: 2024-03-09
Tid: 18:00-00:00
Ort: BORÅS
Plats: Åhaga

BORÅS

QUEENS

EN STORSLAGEN SHOW MED DE STÖRSTA HITSEN AV QUEEN!

Vilken succé det blev! Vårens turné med Queens hyllades av publiken och fick högsta betyg av media.

Lagom till 50-årsjubiléet av inspelningen av gruppen Queens legendariska debutskiva blir det nu en fortsättning för Queens att hylla den legendariska gruppen.

Bandets låtskatt behöver ingen närmare presentation och oändliga är akterna och showerna som med den oefterhärmliga musiken i centrum fortsatt med att sprida bandets musik och anda.

Att hitta en frontperson värdig att axla manteln efter den legendariske Freddie Mercury är ingen enkel uppgift och vi har därför valt att med musiken i fokus istället tolka den med 4 fantastiska sångerskor.

I den 100 minuter långa showen tar våra ?drottningar? sig an musiken på ett sätt som utan att tappa sin igenkännlighet lyfter Queens låtskatt till oanade höjder. Från de mest smäktande balladerna till hitsen som garanterar handklapp och spontandans såväl som allsång.

Välkommen att uppleva Queen på ett helt nytt sätt!
Detta är nästa nivå, detta är QUEENS!

Medverkande
Nina Söderquist
Anna Sahlene
Anna-Mia Bonde
Karin Funk
Kapellmästare Martin Olsson med liveband

Nina Söderquist
Slog igenom för den breda massan med vinsten i tv-serien West End Star där hon vann en huvudroll på Londons West End. Med många hundra gig i ryggen, rockturnéer med bl.a. Kee Marcello, gästspel i just Queen-shower med Peter Johansson, medverkande i melodifestivalen och otaliga showproduktioner, har Nina välförtjänt fått smeknamnet Sveriges Rockdrottning.


Anna Sahlene
Många år efter sin debut som ?Anna? i ?Alla vi barn i Bullerbyn? har Anna hållit sig kvar som en uppskattad och folkkär artist. Senast i år tog hon sig till final i Estlands melodifestival, samma land hon tävlade för i Eurovision när hon fick sitt internationella genombrott med låten ?Runaway? 2002. Förutom sina hits från både svenska, norska och Estninska melodifestivalen är Anna också en flitigt anlitad röstskådespelare.

Anna-Mia Bonde
Kreativ producent för Queens
Multifacetterad sångerska med över 30 års erfarenhet av show, turnéer, musikal och TV.
Sjungit med och bakom de flesta namnkunniga i landet samt porträtterat Anni-Frid från ABBA över hela världen och varit tvåfaldigt grammisnominerad ihop med rockpionjärerna ?The Nightflight Orchestra?.

Karin Funk
Utbildad vid Högskolan för scen och musik i Göteborg, har Karin gjort flera framträdande roller i musikaler som Chess, Häxorna i Eastwick och The Phantom of the opera. Med sin bredd som sångerska, konferencier, producent och kreatör har hon också anlitats för otaliga events och showproduktioner runt hela världen!


Recensioner

? Det är en fröjd att lyssna på!?
5/5 På Scen

? Drottningarna gör en lysande och genialisk till Queens låtskatt?
Bohuslänningen

? Det är magiskt? får håren på armarna att resa sig och när sista tonen ebbat ut jublar publiken?
4/5 Du i Fokus

? Det är verkligen ett otroligt drag i salongen?
Eskilstuna Kuriren

Producent: MT Live AB & Gala Entertainment

Datum: 2024-02-11
Tid: 13:00-00:00
Ort: HALMSTAD
Plats: Kulturhuset Najaden

HALMSTAD

?Rävjakten? är kanske den mest älskade boken om gubben och katten.
Föreställningen berättar om när grannen Gustavsson kommer hem till Pettson & Findus och berättar att en räv varit på gården och tagit en höna.
Han uppmanar Pettson att se om sina hönor lite extra så att inte räven tar dem.
Gustavsson säger att om han får syn på räven så ska han skjuta den.
Findus tycker att det är synd att skjuta räven, han har en annan lösning.
Hans idé är att lura och skrämma räven istället.
Så, med en skrämhöna, fyrverkeri och spökeri ska de ge räven så han aldrig med vågar ta en höna.

55 minuter underhållning för hela familjen!

Ingen åldersgräns. ALla betalar samma pris oavsett ålder.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagare till rullstol går fritt.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Datum: 2024-02-23
Tid: 20:00-00:00
Ort: HALMSTAD
Plats: Halmstads Teater

tAkiDa - Boxroom

Ett av Sveriges största rockband, Takida, åker än en gång ut på en akustisk turné, Boxroom. Det blir 21 spelningar runt om i landet och den 23 februari når turnén Halmstad Teater!

Det är 10 år sedan Takida åkte ut på turné under samma koncept. Boxroom-konceptet är en avskalad, akustisk konserthusturné med nära relation till den sittande publiken. Det kommer bli vackert och storslaget på en och samma gång ? inramat med extra stråkar och körer.

?Vi kände att vi ville göra något annorlunda i Sverige nästa år och ytterligare en Boxroom-turné har vi pratat om i flera år nu. Så jäkla kul att det blir av igen och nu tror vi dom flesta vet vad det handlar om. Vi lämnar elgitarrerna hemma. Ses i februari. Takida.?

Takida bildades 1999 och och slog igenom stort några år senare med debutalbumet "Make You Breathe" (2006). Året därpå kom jättehiten, den numera klassiska singeln "Curly Sue". Låten parkerade sig på Trackslistans förstaplats i 10 veckor och på Svensktoppen i mäktiga 54 veckor.

"Äntligen får vi uppleva Takida i konserthusformat igen! Med sin erkänt fantastiska kontakt med publiken vet vi att detta kommer bli några av konsertvinterns bästa kvällar både för inbitna Takida-fans och för de som kanske bara känner till de självklara hitsen" säger Oskar Askevik på Paraply.

Biljetterna släpps 6 oktober kl. 10.00

Längd: Show: 2x45min
Paus: ca 20min

Åldersgräns 13 år, barn under 13 får gå i målsmans sällskap.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Datum: 2024-01-11
Tid: 19:00-00:00
Ort: KUNGSBACKA
Plats: Kungsbacka Ishall

Le Patin Libre - Murmuration

En isig adrenalinkick för hela familjen

DANS PÅ IS

Kanadensiska Le Patin Libre är kompaniet som överraskat dansvärlden med sin isbundna koreografi. Efter två succéturnéer med Dansnät Sverige är det dags för dem att ännu en gång stjäla den svenska publikens hjärtan.
Inspirerade av fågelflockars häpnadsväckande luftbaletter tar 15 skridskoåkare med oss på en unik dansupplevelse. Högtflygande och med dramatiska riktningsändringar utforskar de den dynamiska interaktionen i ett flockliv, allt i ett puderlätt moln av iskristaller.

Le Patin Libre är ett danskompani från Montreal med skridskoåkning som konstnärlig uttrycksform. Med is, skridskor och glid som sina främsta verktyg har deras verk oftast beskrivits som "samtida dans på is. Kompaniet grundades 2005 av före detta professionella ?fantasty skaters? som utifrån sitt idrottskap ville hitta andra, fria vägar att uttrycka sig. Långt ifrån stereotyper och glitter erbjuder Le Patin Libre verk som utnyttjar de otroliga sceniska och koreografiska möjligheterna att glida.

Längd: ca 1 timma och 20 minuter inklusive paus.

Servering finns och öppnar 1 timma innan föreställningen

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

Arrangör: Rum för Dans i samarbete med Kungsbacka Teater

Sker inne i Kungsbacka Ishall

Medverkande
Koreografi: Alexandre Hamel, Pascale Jodoin, Samory Ba
Ljus: Yoann Tivoli
Musik: Philippe Le Bon, Jasmin Boivin
Kostym: Charlyne Guay, Pascale Jodoin
Konstnärlig rådgivare: Yaron Lifschitz
Dansare: Oktawia ?cibior, David Billiau, Kristýna Mikulá?ová, Taylor Dilley, Sophie Blomqwist, Garrett Kling, Jennifer Edwards, Isaac Lindy, Maude Poulin, Jacqueline Benson, Haley Alcock, Imogen Croft, Samory Ba, Pascale Jodoin, Alexandre Hamel
Turnerar med Dansnät Sverige våren 2024

Datum: 2024-02-17
Tid: 18:30-00:00
Ort: STOCKHOLM
Plats: Fryshuset

Holly Humberstone


Dörrar: kl 18.30
Åldersgräns: 13 år

Rullstol:
Rullstolsbiljetter bokas online eller Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777
Ledsagare går in gratis på rullstolsbiljett.

För övriga frågor kontakta Ticketmaster på 0771-707070.

Arrangör: Luger

Datum: 2023-12-28
Tid: 21:00-00:00
Ort: KALMAR
Plats: Söderport

Avantgardet

Insläpp: 19.00

Eventstart: 21.00

Åldersgräns: 18 år.

Rullstol
Rullstol- och Ledsagarbiljett bokas på webben eller via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777
1 Ledsagare medföljer gratis på samma biljett.

Arrangör: www.luger

Datum: 2024-04-19
Tid: 19:00-00:00
Ort: STOCKHOLM
Plats: Cirkus

STOCKHOLM

Uno Svenningsson, artisten med den unika rösten och de tidlösa melodierna, firar 40 år som artist 2024.

Från sina första musikaliska steg som medlem i bandet Freda? till sitt soloprojekt och senaste samarbeten med sonen Mark Bihli, har Uno skapat en enastående musikalisk resa som fängslat lyssnare över generationer. Flankerad av sitt band kommer han bjuda på allt från odödliga klassiker och ny musik ? låtar som både berör och får oss vilja dansa.

-Åren går fort. Tänk att jag har haft möjligheten att få jobba med musik i 40 år, och att jag fortfarande har lusten och kreativiteten kvar. Att kunna åka ut med mitt band och få göra en jubileumsturné är ju helt fantastiskt. Ser verkligen fram emot 2024, hälsar Uno Svenningsson.

Åldersgräns: 13 år!

Arrangör: All Things Live

Längd: ca 120 minuter plus paus

Rullstolsplats bokas via Ticketmaster på telefon: 0776 70 77 77 eller via Cirkus på: tickets@cirkus.se

Datum: 2024-03-22
Tid: 19:30-00:00
Ort: MALMÖ
Plats: Malmö Live Konserthus

TAKIDA ? BOXROOM TOUR

Takida ger sig ut på storslagen Boxroom turné

Ett av Sveriges största rockband, Takida, åker än en gång ut på en akustisk turné, Boxroom. Det blir 21 spelningar runt om i landet med start på Cirkus i Stockholm den 15e februari.

Det är 10 år sedan Takida åkte ut på turné under samma koncept. Boxroom-konceptet är en avskalad, akustisk konserthusturné med nära relation till den sittande publiken. Det kommer bli vackert och storslaget på en och samma gång ? inramat med extra stråkar och körer.

?Vi kände att vi ville göra något annorlunda i Sverige nästa år och ytterligare en Boxroom-turné har vi pratat om i flera år nu. Så jäkla kul att det blir av igen och nu tror vi dom flesta vet vad det handlar om. Vi lämnar elgitarrerna hemma. Ses i februari. Takida.?

Takida bildades 1999 och och slog igenom stort några år senare med debutalbumet "Make You Breathe" (2006). Året därpå kom jättehiten, den numera klassiska singeln "Curly Sue". Låten parkerade sig på Trackslistans förstaplats i 10 veckor och på Svensktoppen i mäktiga 54 veckor.

TAKIDA BOXROOM TOUR

15/2 Cirkus, Stockholm
16/2 Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala
17/2 Heymakers, Falun
21/2 Växjö Konserthus, Växjö
22/2 Jönköpings Konserthus, Jönköping
23/2 Halmstad Teater, Halmstad
24/2 Konserthuset, Helsingborg
28/2 Kulturens Hus, Luleå
29/2 Sara Kulturhus, Skellefteå
1/3 Konserthuset, Gävle
2/3 Tonhallen, Sundsvall
7/3 Idun, Umeå
8/3 Konserthuset, Västerås
9/3 Mässhallen, Karlstad
10/3 Konserthuset, Göteborg
13/3 Crusehallen, Linköping
14/3 Apollon, Trollhättan
15/3 Åhaga, Borås
16/3 Conventum, Örebro
22/3 Malmö Live, Malmö
23/3 De Geer, Norrköping

Åldersgräns: 13 år

För rullstolsplatser: ticketmaster tel.nr: 0776-70 77 77

Arrangör:unitedstage.se

Datum: 2024-03-21
Tid: 19:30-00:00
Ort: VÄXJÖ
Plats: VÄXJÖ KONSERTHUS

VÄXJÖ

Uno Svenningsson fyller 40 år som artist och åker på jubileumsturné.

Uno Svenningsson, artisten med den unika rösten och de tidlösa melodierna, firar 40 år som artist 2024. Från sina första musikaliska steg som medlem i bandet Freda? till sitt soloprojekt och senaste samarbeten med sonen Mark Bihli, har Uno skapat en enastående musikalisk resa som fängslat lyssnare över generationer. Flankerad av sitt band kommer han bjuda på allt från odödliga klassiker och ny musik ? låtar som både berör och får oss vilja dansa.

-Åren går fort. Tänk att jag har haft möjligheten att få jobba med musik i 40 år, och att jag fortfarande har lusten och kreativiteten kvar. Att kunna åka ut med mitt band och få göra en jubileumsturné är ju helt fantastiskt. Ser verkligen fram emot 2024, hälsar Uno Svenningsson.

Vi ser mycket fram emot denna turné och hälsar Er vamt välkomna säger vi som är HitNöje Productions.

13årsgräns
Längd: ca 90 minuter, ingen paus.
Rullstolsplats bokas online Klicka HÄR! eller i Scalateaterns biljettkassa, biljett@scalateatern.com eller 054-190080 samt via ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777, det går även att besöka Cultix på Storgatan 7 i Växjö.

OBS. SE UPP FÖR OHEDERLIGA ANDRAHANDSFÖRSÄLJARE
Äkta biljetter finns här på ticketmaster.se
Välkommen till Växjö Konserthus

Datum: 2024-02-15
Tid: 20:00-00:00
Ort: STOCKHOLM
Plats: Cirkus

Takida - Boxroom Tour

Ett av Sveriges största rockband, Takida, ger sig nu ut på en ny Boxroom turné. Förra gången bandet gjorde en liknande turné så blev det stor succé med fulla hus och en entusiastisk publik. Takida gör nu 21 spelningar landet runt med start på Cirkus i Stockholm 15 februari.

Nu avslöjar bandet som sagt att det blir en ny Boxroom turné i februari 2024. Boxroom konceptet är en nerskalad konserthusturné med en intim och nära relation till en sittande publiken. Det är akustiskt, vackert och storslaget på en och samma gång och inramat med extra stråkar och körer. Helt enkelt magiskt.

?Vi kände att vi ville göra något annorlunda i Sverige nästa år och ytterligare en Boxroom-turné har vi pratat om i flera år nu. Så jäkla kul att det blir av igen och nu tror vi dom flesta vet vad det handlar om. Vi lämnar elgitarrerna hemma. Ses i februari. Takida.?

Takida bildades 1999 och med debutalbumet "Make You Breathe" (2006) slog de igenom stort. Året därpå kom jättehiten, den numera klassiska singeln "Curly Sue". Låten parkerade sig på Trackslistans förstaplats i 10 veckor och på Svensktoppen i mäktiga 54 veckor. Med hiten "Master" blev bandet rejält stora i Tyskland och spelar även där på arenor.

Åldersgräns: 13 år!

Arrangör: United Stage

Längd: 2x45 min + 20 min paus

Rullstolsplatser bokas via tickets@cirkus.se


Datum: 2023-10-27
Tid: 21:00-00:00
Ort: STOCKHOLM
Plats: Scandic Klara

Det enda Alternativet med David Asp och Johannes Brenning

Det enda Alternativet med David Asp och Johannes Brenning

Revolutionen inom komedi är här!
I Sverige finns de bara 2 alternativa komiker och det är Johannes och David.

David Asp
Är typ bara 13 år gammal men har redan hunnit bli den en av de absolut roligaste i landet. Svaret på frågan "Vem var han nya svin roliga?" är alltid svaret David Asp. Han får rummet att koka både med smarta skämt med briljanta poänger men är även en mästare på att få något tramsigt svinkul. David har både skämt som alla komiker önskar att de kommit på men också saker som bara han kan få roliga i sin repertoar. David är har ett eget sätt att göra standup på.

Johannes Brenning
Johannes har också ett eget sätt att göra standup på. Enligt Petrina Solange är "Johannes en av världens roligaste komiker".
Han är en väldigt egensinnig, rolig komiker från den nya generationen ståuppare, som alltid har ett oförutsägbart och unikt sätt på scen. Inget gig med Johannes är det andra likt. Han har varit med i SVT´s Släng Dig i Brunnen.

Insläpp: 20:00
Showstart: 21:00
Åldersgräns: 18 år, ej ok för yngre i målsmans sällskap

Datum: 2023-11-25
Tid: 18:30-00:00
Ort: STOCKHOLM
Plats: Nya Cirkus

BillgrenWood LIVE

Perfect Day Media presenterar BillgrenWood LIVE den 25 November på Cirkus.


Arrangör: Perfect Day Media

Längd: Ca 90 min

Rullstolsplats bokas via Ticketmaster på telefon: 0776 70 77 77 eller via Cirkus på: tickets@cirkus.se


Datum: 2023-10-27
Tid: 22:00-00:00
Ort: KARLSTAD
Plats: O'learys Karlstad

ROCKEN

ROCKEN
22-02 på O'LEARYS KARLSTAD
35+ (30 I MÅLSMANS SÄLLSKAP)

Mer info finns på: www.rocken.se & www.facebook.com/ROCKENKarlstad/

Datum: 2023-12-03
Tid: 16:00-00:00
Ort: FALKENBERG
Plats: Hertings kyrka

FALKENBERG

Jul på vårt vis är en lugn och stämningsfull julkonsert där musiken rör sig mellan traditionell visa, jazz, gospel och svensk folkmusik.

Christinas och Matildas röster kompletterar varandra väldigt väl och de framför flera duetter. Låtarna arrangerar de tillsammans med sina kreativa gitarrister och vänner Peter Bengtsson och Benjamin Önnhed.

Förhoppningen är att man efter konserten ska gå ut och möta julen med en känsla av harmoni.


Praktisk info:
Onumrerade platser i Hertings Kyrka
Insläpp från kl. 15.30
Evenemangets längd: ca 1 h och 20 min. Ingen paus
Barn som sitter i knä medföljer gratis

Rullstolsplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01

Arrangör: Christina Tellqvist och Matilda Schough
Instagram: julpavartvis

Datum: 2023-12-10
Tid: 19:00-00:00
Ort: BORÅS
Plats: Åhaga

Dad Harmony

DAD Harmony går från TikTok till scener över hela Sverige.

Ett gäng vanliga pappor från Skellefteå har med sin acapella lockat till sig 1.8 miljoner följare på TikTok och 1.5 miljoner följare på Instagram. I höst genomför de sin första Sverigeturné.
Dad Harmony fick sin start på en ovanlig plats. Det hela började på en svensexa, där medlemmarna filmade sig själva när de satt och sjöng acapella i en bubbelpool. Klippet lades sedan upp på TikTok, där det spreds som en löpeld och snabbt blev viralt. Sedan dess har Dad Harmony fortsatt att göra succé på TikTok, där de lägger ut klipp där de sjunger acappella, och lockar hundratusentals tittare.
Deras popularitet har även nått utanför Sveriges gränser och det är i USA, Tyskland, Japan och Frankrike som gruppen har flest följare.

Dad Harmony är en nyskapande musikgrupp som består av de fem musikerna: Peter Vidmark, Tomas Vidmark, Sebastian Åkesson, Adam Stenlund och Michael Åberg.

Dad Harmony som är kända för att tolka låtar på ett unikt sätt i en familjär miljö tar nu klivet upp på Sveriges scener för exklusiva konserter. Med sin unika och talangfulla sammansättning av medlemmar och deras passion för musik, bjuder Dad Harmony på minnesvärda kvällar.

Krall Entertainment och United Stage presenterar.

Åldersgräns: Ingen åldersgräns, rekommenderas från 5 år , alla barn oavsett ålder behöver egen biljett!
Längd: ca 65 min, ej paus.

Datum: 2023-10-29
Tid: 13:00-00:00
Ort: LUND
Plats: Guidade turer i Lund

LUND

Brott och straff genom Lunds historia

Hur skiljer sig medeltidens syn på lag och rätt från vår, och vad hände egentligen under det beryktade studentmordet 1829?

Följ med på en kriminalhistorisk rundvandring genom Lunds tusenåriga historia och utforska illdåd, mord och livsöden samt lyssna på berättelser om brutala brott och ruskiga straff.

Samlingsplats: Katedralskolans skolgård mot Grönegatan
Guider: Ludwig Olofsson och Jacob Ekdahl
Arrangör: Visit Lund AB
Vandringens längd: 1 tim

Vandringen är en del av Rysliga veckan. Läs mer här: Rysliga veckan

Datum: 2023-11-19
Tid: 18:00-00:00
Ort: LUND
Plats: Folkparken Rotundan

Lunds Stadsorkester

Munspelsfantomen Filip Jers är solist tillsammans med de sammanslagna orkestrarna Lunds Stadsorkester och Lunds Ungdomsorkester.

Program:
Offenbach: Orfeus i underjorden, uvertyr
Spivakovsky: Munspelskonsert
Dvorak: Symfoni nr. 9 "Från nya världen"

Munspelssolist: Filip Jers
Dirigent: David Sarosi
Arrangör: Kulturskolan Lund
Konsertens längd: ca 2 tim, inkl paus

Viktig information
Vi uppskattar att du har redan har köpt dina biljetter när du kommer till Folkparken, antingen här på ticketmaster.se eller genom att ringa Visit Lund på 046-13 14 15. Detta så att vi kan undvika långa köer som gör att konserten inte kan starta på utsatt tid kl 18:00.

Biljettkassan öppnar kl 17:00 på konsertdagen och stänger 10 min innan konserten börjar. Vid köp av biljett i biljettkassan vid konserten kommer du inte att få välja plats själv. För att underlätta kommer vi att låta systemet välja plats åt dig.
Endast kort och swishbetalning är möjlig i biljettkassan.

Efter konsertstart sker insläpp endast under applåd, kom i god tid!
Alla i konsertsalen uppskattar om du stänger av din mobiltelefon. Tack på förhand!
Fotografering och ljudupptagning är inte tillåten under konserten.


Datum: 2024-03-10
Tid: 13:00-00:00
Ort: SÖDERTÄLJE
Plats: Estrad

Pettson & Findus

?Rävjakten? är kanske den mest älskade boken om gubben och katten.

Föreställningen berättar om när grannen Gustavsson kommer hem till Pettson & Findus

och berättar att en räv varit på gården och tagit en höna.

Han uppmanar Pettson att se om sina hönor lite extra så att inte räven tar dem.

Gustavsson säger att om han får syn på räven så ska han skjuta den.

Findus tycker att det är synd att skjuta räven, han har en annan lösning.

Hans idé är att lura och skrämma räven istället. Så, med en skrämhöna,

fyrverkeri och spökeri ska de ge räven så han aldrig med vågar ta en höna.

55 minuter underhållning med såväl musik och dans, som rävbesök, fyrverkeri och spökeri!

Föreställningen vänder sig till såväl barn som vuxna.

En föreställning att roas av tillsammans!

Datum: 2024-02-12
Tid: 20:00-00:00
Ort: STOCKHOLM
Plats: Berns Sthlm

X Ambassadors

Det internationellt hyllade bandet X Ambassadors kommer till Sverige för två efterlängtade konserter i februari. Under tidigare turnéer har de imponerat med sin unika energi och närvaro på scen. Fans i Sverige har länge längtat efter att få uppleva bandet live igen ? och nu är chansen äntligen här!

Åldersgräns
18 år.

Max antal biljetter per kund
10 st
Överskrids detta antal, eller om falska kunduppgifter uppges, förbehåller vi oss rätten att utan förvarning makulera dessa bokningar.

Problem/hjälp på plats
Upplever du några problem på plats i arenan så ber vi dig att kontakta någon av våra publikvärdar för vidare hjälp.

Andrahands-försäljning
Vi avråder starkt från att köpa biljetter i andra hand. Vi kan inte garantera att de biljetterna är giltiga, och du betalar ofta ett högre pris. Falska/dubbelsålda biljetter förekommer tyvärr, och dessa ger inte tillträde till spelstället.

Arrangör
All Things Live


Datum: 2023-12-03
Tid: 18:00-00:00
Ort: ÖREBRO
Plats: Örebro Konserthus

Christmas at City

Citykyrkans traditionsenliga julkonsert ?Christmas at City".

I en glädjefylld och färgsprakande konsert för hela familjen välkomnas julen med klassiska julsånger mixat med moderna hits framförda av Citykyrkans band & sångare. Tomtens medverkan, med utdelning av godispåsar till alla barn och julfotografering, är lika självklar som talet om Jesu födelse och julens kärleksbudskap. Allt väl inslaget och presenterat i en nutida uppdaterad version som passar alla.

Medverkande:
Citykyrkans band och sångare

Längd: 2 timmar.
Paus: Nej

Hyperlänk: www.citykyrkan.se

Rullstolsplatser bokas på telefon 0771 70 70 70 alt. 019 766 62 00 (tisdagar + torsdagar 10.00-12.00). Rullstolsbiljetter kan också köpas i receptionen på Kulturkvarteret.

Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat. Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Datum: 2024-03-03
Tid: 13:00-00:00
Ort: LUND
Plats: Lunds Stadsteater

LUND

?Rävjakten? är kanske den mest älskade boken om gubben och katten.

Föreställningen berättar om när grannen Gustavsson kommer hem till Pettson & Findus och berättar att en räv varit på gården och tagit en höna. Han uppmanar Pettson att se om sina hönor lite extra så att inte räven tar dem. Gustavsson säger att om han får syn på räven så ska han skjuta den.
Findus tycker att det är synd att skjuta räven, han har en annan lösning. Hans idé är att lura och skrämma räven istället. Så, med en skrämhöna, fyrverkeri och spökeri ska de ge räven så han aldrig med vågar ta en höna.

55 minuter underhållning med såväl musik och dans, som rävbesök, fyrverkeri och spökeri! Föreställningen vänder sig till såväl barn som vuxna.

Arrangör: Mycke Nöje i Sverige AB

Datum: 2023-11-03
Tid: 17:30-00:00
Ort: STOCKHOLM
Plats: Elverket, Linnégatan 69

ALL STYLE ROOKIE BATTLE + OPEN JAM DISCO

ALL STYLE ROOKIE BATTLE 1vs1

En danstävling av, med och för unga grymma dansare!
17.30 ? 18.00 UTTAGNINGAR (New Talent 8-12 år & Next Generation 13-16 år)
18.00 ? 19.00 FINALER (New Talent 8-12 år)
19.00 ? 20.00 FINALER (Next Generation 13-16 år)
20.00 ? 21.00 OPEN FLOOR JAM DISCO

Vill du endast titta på evenemanget så köper du biljett för 50: -
Vill du vara med och tävla anmälan sker via nedan länk

HIP HOP FOR KIDS - Dansterminalen | Streetstar


Datum: 2024-09-30
Tid: 19:30-00:00
Ort: STOCKHOLM
Plats: Cirkus

Max Raabe & Palast Orchester 2024

Hösten 2024 presenterar Max Raabe & Palast Orchester sin nya internationella föreställning ?September Song? och ger samtidigt tre konserter i Sverige! Den 30 september samt 1 oktober på Cirkus i Stockholm!

Biljetter släpps på onsdag den 4 oktober klockan 10:00.

Förköpserbjudande för medlemmar på LiveNation.se startar den 3 oktober klockan 10:00 och är tillgängligt till ordinarie biljettsläpp.

Max Raabe & Palast Orchester väver samman tyska 1920- och 30-talslåtar med internationella motsvarigheter för att skapa konserter som fängslar publik över hela världen. Utöver Tyskland, hittar vi den största delen av deras fanskara i Sverige, Norge och Finland.
Deras långa karriär har resulterat i flera hits, bland de nyare hittar vi ?Ein Tag wie Gold? ? ?A Day Like Gold? ? skriven av Max Raabe och Annette Humpe för den internationellt hyllade TV-serien Babylon Berlin.

Max Raabe förklarar hemligheten bakom deras framgång i att överskrida olika kulturer;
?Because songs like "Mir ist so nach dir", "Unter den Pinien von Argentinien" or "Mein Gorilla hat ne Villa im Zoo" and - more internationally -? "Top hat?, "Cheek to Cheek" or "La Mer" have stupendous arrangements, fabulous lyrics and an amazing entertainment quality.?


Arrangör: Live Nation

Åldersgräns: 13 år

Rullstolsplats bokas via tickets@cirkus.se eller via Ticketmaster: 0776 70 77 77
On The Road